Services

photo

Allround beveiliging

Tijdens beurzen of privéfeesten is security een must. Hiervoor moet u een beveiligingsbedrijf inhuren. Maar ook bijvoorbeeld (lege) gebouwen zijn een gewild doelwit voor vandalen, criminelen of krakers. Wij zetten de juiste persoon met de juiste middelen op de juiste plek om taken veilig te laten verlopen. Onze servicegerichte gastvrouwen/heren hebben een representatief voorkomen en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Objectbeveiliging – Hospitality services

photo

High risk protection

Persoonsbeveiliging voor u én uw naasten. Beveiliging in- en om uw residentie en bedrijf. Onze persoonsbeveiligers zijn tevens security chauffeur.

Neem vrijblijvend contact op met Asepro voor advies op maat.

Onze persoonsbeveiligers hebben achtergrond bij elite eenheden van de overheid zoals:

Korps commandotroepen, Korps Mariniers, 11 Luchtmobiele Brigade, BSB en DKDB.

De reden omtrent de inzet van ex-overheid medewerkers heeft te maken met het feit dat deze mensen kunnen terugvallen in de voor hun ooit aangeleerde drills. Indien er zich een aanslag voordoet zal de persoonsbeveiliger snel moeten kunnen handelen en via deze wijze de te beveiligen persoon (TBP) spoedig naar een veilige omgeving moeten kunnen begeleiden.

photo

Preventieve observatie

Zonder dat iemand in uw omgeving hier last van heeft, kijkt een observant of er geen directe dreiging is wat schade aan u of uw naasten kan aanbrengen. Door onopvallend te zijn kan de werkwijze van een of meerdere kwaadwillenden in kaart worden gebracht. Extra ogen in uw nabijheid, maar ook voor uw wijk.


photo

Close protection

Persoonsbeveiliging voor u én uw naasten. Pas wanneer er een directe dreiging is tegen u of iemand uit uw directe omgeving gaan wij over op close protection. Dit betekent dat er ten alle tijden één of meerdere persoonsbeveiligers in de directe omgeving van u of uw naasten zijn.

Op basis van een risicoanalyse kunnen we een gedegen beveiligingsplan opstellen. Wij zetten officieel erkend gecertificeerde persoonsbeveiligers (SVPB) in die tevens security chauffeur zijn (minimaal ccv-d1 rijopleiding). Onze persoonsbeveiligers hebben jarenlange ervaring bij defensie of justitie.

Vanaf één observant kan er al in een vroeg stadium dreiging gesignaleerd worden. Onze observant waarborgt uw veiligheid, maar valt niet op. Dit geeft u privacy en de mogelijkheid om uw dagelijkse gang van zaken ongestoord voort te zetten.

Zodra er een aanslag plaatsvindt kunnen wij direct opschalen naar close protection, zodat u direct in veiligheid gebracht kunt worden door een of meerdere persoonsbeveiligers met vervoer die u evacueren naar een geplande veilige locatie zoals een ziekenhuis of geheim adres.

photo

Security chauffeur

Veilig onderweg terwijl u ongestoord uw zaken kunt voortzetten. Een security chauffeur heeft een route voorbereid die veilig, snel en comfortabel is. Indien er zich situaties voordoen waardoor de geplande route niet voortgezet kan worden heeft onze chauffeur altijd een alternatieve route voorhanden én kan naar een al dan niet geplande veilige locatie rijden voor opvang.

photo

Veilig reizen

Hoewel veiligheid voorop staat, weten onze chauffeurs dit vloeiend te combineren met gastvrijheid.

photo

Directievervoer

Directievervoer eventueel gecombineerd met security, documentenvervoer tijdens uw vergadering of ondersteuning van het secretariaat.

photo

Exclusief VIP vervoer

Exclusief VIP vervoer eventueel gecombineerd met security en dienstverlening zoals hotel check-in.

photo

Kwalitatief personenvervoer

Airport service, breng- en haalservice, business uitjes, gala’s, etc. U kunt bij ons terecht voor enkele ritten maar ook voor vaste chauffeurs.

Privé detective en recherchediensten

Vraag naar de mogelijkheden